Mooi Dichtbij

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina
Activiteiten in Midden-Delfland
25 mei, tijd: 20:00-22:00, plaats: Woudtse kerk, 't Woudt 25, 2636 HD 't Woudt - Stichting Concerten "t Woudt. "Camerata Trajectina" met Klaartje van Veldhoven sopraan, Sytse Buwalda alt, Nico van der Meel tenor en muzikale leiding, Berend Eijkhout bas, Saskia Coolen blokfluit en viola da gamba, Cassandra Luckhardt viola da gamba, Arjen Verhage luit en citer. Programma "Groots in een Kleine taal" - 50 jaar Camerata Trajectina
8 juni, tijd: , plaats: Tiendweg, Schipluiden - Schippop. Het leukste gratis festival in de polder.
15 juni, tijd: 10:00-17:00, plaats: Karperhoeve, Zuidbuurt 5, 3141 EN Maassluis - Karperhoeve Boerenmarkt. Kom genieten van het boeren buitenleven op de Karperhoeve tijdens de Karperhoeve Boerenmarkt. Volop kraampjes, demonstraties en leuke activiteiten voor jong en oud op en rond het erf van de rijksmonumentale boerderij aan de Zuidbuurt.
15 juni, tijd: 10:00-17:00, plaats: Levende Buitenplaats/Bezoekerscentrum Midden-Delfland, Tramkade 24B, 2636CT Midden-Delfland - Midden-Delfland Dag. Voor de 25ste keer organiseert de Midden-Delfland Vereniging dit evenement op de derde zaterdag van juni. Een dag waarop bezoekers welkom zijn in het Midden-Delflandgebied, wandelen, fietsend etc, om kennis te maken met allerlei natuur, cultuur, streekproducten. Dit jaar is het thema: Zoek de verbinding! Het Bezoekerscentrum op de Levende Buitenplaats is de spil van de dag met een markt, muzikale optredens en informatiekramen. Er worden fiets- en wandeltochten georganiseerd naar en langs de randen van het gebied. Diverse locaties in en om Schipluiden zijn open: de Pluktuin Schipluiden, Museum Het Tramstation, Galerie Tineke van Gils en Boerderij Rodenburg. Ook het kerkje van "t Woudt is te bezoeken.
16 juni, tijd: 11:00-17:00, plaats: Karperhoeve, Zuidbuurt 5, 3141 EN Maassluis - Karperhoeve Boerenmarkt. Kom genieten van het boeren buitenleven op de Karperhoeve tijdens de Karperhoeve Boerenmarkt. Volop kraampjes, demonstraties en leuke activiteiten voor jong en oud op en rond het erf van de rijksmonumentale boerderij aan de Zuidbuurt.
18 juni, tijd: 19:30-21:45, plaats: Bibliotheek, Den Hoorn - Cittaslow café: Streektaal en verhalen door streektaalexpert Henk Tetteroo. Streektaalexpert Henk Tetteroo zal ons meenemen in twee verhalen over de streektaal van Midden-Delfland en omstreken. Henk Tetteroo heeft drie boeken gepubliceerd, "Kreen en Gruizig", "Wonen in Woorden" en "Druiventaal. Tijdens deze avond word je de mogelijkheid geboden om een boek van Henk Tetteroo aan te schaffen.
22 juni, tijd: 20:00-22:00, plaats: Woudtse kerk, 't Woudt 25, 2636 HD 't Woudt - Stichting Concerten "t Woudt. Le Nuove Musiche met Jennifer Hart sopraan, Wendy Roobol sopraan, Janneke Stoute sopraan, Cassandra Luckhardt viola da gamba, Krijn Koetsveld klavecimbel Programma TRE DONNE Oude en Nieuwe Muziek en Oude en nieuwe Geschiedenis tegelijkertijd
22 juni, tijd: 12:00-23:45, plaats: Woudselaan, Den Hoorn - Tiny House Festival. De Tiny Houses vieren dit jaar hun vijf-jarig bestaan! Het bruist er van de activiteit en innovatie! En dat zullen jullie weten ook! De bewoners van de Tiny Houses gaan samen met CultuurStek een zomers festival organiseren dat zijn weerga niet kent. Met veel muziek, food, acitiviteiten waar de creativiteit vanaf zal spatten.
=> Alle activiteiten...

Vorige pagina Naar boven Naar beneden Home pagina Informatie pagina Contact pagina